Vergara ponovo najplaćenija glumica!
Sofija Vergara

Prema Forbsovoj listi

Vergara ponovo najplaćenija glumica!

Unovčila svoj stas! Sofija Vergara (42) treći put uzastopno je na prvom mjestu „Forbsove“ top-liste najplaćenijih TV glumica u Holivudu.

Tokom proteklih 365 dana, Vergara je zaradila odličnih 37 miliona dolara, što je sedam miliona više nego 2013. Zvezda serije „Moderna porodica“ po epizodi dobija 325.000 dolara, a veći deo zarade ostvaruje od unosnih reklamnih ugovora sa velikim kompanijama, među kojima su „Pepsi“, „CoverGirl“, „At&T“, „Head&Shoulders“...

Sofija, koja je porijeklom iz Kolumbije, koosnivač je multimilionske marketinške firme „Latin World Entertainment“. Vergara je odrasla u ne baš bogatoj porodici, sa petoro braće i sestara. Vergara iza sebe ima jedan brak koji je trajao svega dvije godine i iz njega ima sina. Jedan njen brat je ubijen 1998. pri pokušaju otmice. Prvi put je stala pred kamere snimajući reklamu za „Pepsi“ kada je imala samo 17 godina. Sofiji su 2000. otkrili da boluje od raka tiroidne žlijezde, koji je uspješno operisan, a poslije zračenja se u potpunosti izliječila.

sofi
Zanimljivo je da je Vergara, koja se proslavila zanosnim oblinama, od juna 2013. do juna ove godine zaradila čak 11 miliona dolara više nego najplaćeniji glumac u TV serijama Ešton Kučer, koji je zaradio 26 miliona dolara.
Prema „Forbsu“, prvih deset glumica na listi zajedno je zaradilo 140 miliona dolara, što je daleko manje od 214 miliona dolara, koliko je zaradilo deset najplaćenijih glumaca. To je još jedan dokaz da rodna ravnopravnost u Holivudu nije na zavidnom nivou, prenosi Alo.

TOP 10

1. Sofija Vergara37
2. Mariska Hargitaj 13
3. Kajli Kuoko11
4. Džulijana Margelis10
4. Elen Pompeo10
4. Kobi Smulders10
5. Alison Hanigan9,5
6. Ejmi Foler7
7. Mindi Kaling7,5
8. Keri Vašington6
8. Zoe Dešanel6
8. Kortni Koks6
9. Kler Dejns5
10. Lena Danam3,5

*iznosi su u milionima $

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.