Željko i Jovana prave crkveno vjenčanje!
Željko i Jovana

Zakletva pred Bogom

Željko i Jovana prave crkveno vjenčanje!

Željko i Jovana Joksimović, nakon što su se vjenčali prije dvije godine na Maldivima, odlučili su da svoju ljubav krunišu pred Bogom.

Pjevač i voditeljka će za deset dana napraviti veliko svadbeno veselje, nakon što sudbonosno "Da" izgovore i u crkvi.

"Jovana i Željko su se prije dvije godine venčali na Maldivima, a sada su odlulili da obace i crkveno vjenčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se vjenčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a  i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe", rekao je izvor.

Imaće oko 150 gostiju, a kako se ne bi stresirali oko organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem vjenčanja. Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu vjenčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvijek se svi dobro privedu", rekao je izvor blizak voditeljki i pjevaču.

Podsjetimo, poznati par počeo je da se zabavlja 2008. godine, odmah poslije Evrovizije koju su zajedno vodili, nakon čega je Jovana raskinula vjeridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a Željko je raskrstio sa djevojkom Adrianom Čortan.

Nakon čeiri godine veze, voditeljka i pjevač su se vjenčali na Maldivima, a prije pet mjeseci, postali su  roditelji dečaka Koste.

(kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.