Vesnina ćerka raskinula dvogodišnju vezu
Nikolija sa bivšim dečkom

Pukla tikva

Vesnina ćerka raskinula dvogodišnju vezu

Da iver ne pada dalje od klade, može se zaključiti na primjeru pjevačice Vesne Zmijanac i njene ćerke Nikolije Jovanović.

Poput svoje slavne majke, koja je nedavno raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstovićem, koji ju je prevario sa „Grandovom“ voditeljkom Tamarom Stojimirov, i Nikolija je okončala romansu s tamnoputim dečkom Atanasiosom Adetokunbinom, košarkašem nigerijskog porijekla, koji živi u Njujorku, prenosi Alo portal.

nikolija1

Nikolija je odlučila da stavi tačku na dvogodišnju ljubav sa NBA igračem koji brani boje kluba Njujork Niksa jer želi potpuno da se posveti muzičkoj karijeri koju gradi u Srbiji.

- Nikolija je definitivno okončala vezu sa sportistom, s kojim se zabavljala kad je živjela i studirala u Atini, gdje su se i upoznali. S obzirom na to da Atanasios živi u Njujorku, a Nikolija u Srbiji, njihova veza nije imala svijetlu budućnost. U posljednje vrijeme njihove svađe bivale su sve češće, zbog čega je Vesnina mezimica riješila da raskine sa sportistom. On je bio uporan da se Nikolija preseli kod njega, na šta ona nije pristala.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.