Kim Kardašijan isprozivala Obamu jer je njenog muža nazvao magarcem!
Kim Kardašijan

Uzvraća udarac

Kim Kardašijan isprozivala Obamu jer je njenog muža nazvao magarcem!

U intervjuu koji je dala magazinu "GQ" starleta Kim Kardašijan prozvala je američkog predsjednika Baraka Obamu, nakon što je on njenog supruga okarakterisao kao "magarca".

Kim baš ne trpi kada neko napada nju i njenog supruga pa bio to i sam Obama.

U intervjuu za "GQ", čiju naslovnicu krasi starleta, Kim je otkrila da joj nije bilo prijatno kada je Obama njenog supruga nazvao "magarcem", i da je pogrešan stav koji predsjednik prenosi mladima, kada im savjetuje da u starleti i reperu ne treba da vide uzore niti primjer životnog uspeha.

"Nije prikladno da predsjednik Amerike komentariše pop-kulturu. Mislim stvarno...nazvati nekog magarcem. Opet, svako ima pravo na mišljenje, pa čak i Obama. Ja sam se samo pitala zašto on uopšte to komentariše."

Međutim starleta priznaje da je dobra stvar za nju i njen rijaliti to što je sam predsjednik pominje, prenosi Alo.

"Sama činjenica da predsjednik Amerike zna ko sam ja, i komentariše da li njegova djeca smijeju ili ne smijeju da gledaju moj šou, je prilično kul."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.