Majka Ejmi Vajnhaus o posljednjem susretu sa ćerkom
Ejmi Vajhnaus

Užasno se osjećala na alkohol

Majka Ejmi Vajnhaus o posljednjem susretu sa ćerkom

Dženis Vajnhaus, majka tragično preminule pjevačice Ejmi, javno je progovorila o posljednjem susretu sa ćerkom.

Poznato je da je Ejmi imala problema sa drogom i alkoholom, što je na kraju koštalo i života sa samo 27 godina.

Dženis je ispričala kako je jednog dana otputovala do ćerkine kuće u Kamdenu, ali čim je stigla dočekao je šok i htjela je da ode, jer se cijela kuća osjećala na alkohol.

"Nijesam mogla da je gledam takvu. Ejmi i čitav njena kuća se osjećala na alkohol. Flaše bijelog vina su razbijene ležale po podu, a moja ćerka nije bila u stanju ni da me pozdravi. Njeno obezbjeđenje je bukvalno moralo da je nosi do mene", ispričala je Dženis.

"Moja ćerka je držala porodične fotografije u ruci, a u jednom trenutku više nije mogla da dođe sebi i ispustila ih je iz ruku", dodaje ona.

Sljedećeg dana, Ejmi je preminula. Bio je jul 2011. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.