Članica popularne američke grupe GRL pronađena mrtva!
Simone Battle je bila učesnica američkog X Factora

U 25 godini života

Članica popularne američke grupe GRL pronađena mrtva!

Simone Battle, članica popularne američke grupe GRL i učesnica X Factora pronađena je mrtva u 25 godini života!

Ovo je potvrdila i njena izdavačka kuća RCA Records. “Sa velikom tugom vas obavještavamo o tragičnom gubitku Simone Battle i benda G.RL. Simone je bila vanserijski talenat i divno ljudsko biće i tužni smo jer više nije sa nama,” stoji u saopštenju.

Vest se na internetu pojavila noćas, nakon što je njen blizak prijatelj okačio je poruku na svom instagram nalogu, navodeći da je šokiran vijestima.

Bend je trenutno uživao veliku popularnost hit singlom Ugly Heart.

 

 
 
(tracara.com)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.