Kristijan Golubović postao reper
Kristijan snimio duet sa Danijelom Mitrovićem Denirom

''Živi kao šef''

Kristijan Golubović postao reper

Kristijan Golubović snimio je rep pesmu "Živim kao šef" sa Danijelom Mitrovićem Denirom, reperom iz Užica.

Za sada je objavljen samo "tizer" pjesme, koji je već izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Između ostalog, i zbog toga što počinje snimkom Golubovića koji grli gomilu klinaca koji izvikuju njegovo ime.

Deniro se muzikom bavi već više od decenije, i do sada je sarađivao sa domaćim izvođačima Strukom, VIP, Kojotom, zagrabačkim Targetom i Ropezom, i mnogim drugima. Kristijanu ovo nije prvi izlet u svijet muzike, pošto su ga ranije Elitni Odredi i Yugo Boss zvali da gostuje u njihovim pjesmama, prenosi Mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.