Nataša Bekvalac gradi azil za pse
Nataša Bekvalac

Brine za životinje

Nataša Bekvalac gradi azil za pse

Nataša Bekvalac otpočela je gradnju najvećeg azila za pse u Vojvodini, u kojem će moći da udomi više od 100 napuštenih kučića, piše Alo. Budući da grad Novi Sad ne posjeduje azil za pse, te da se na ulicama glavnog grada Vojvodine sve češće mogu sresti čopori pasa lutalica, pjevačica je došla na ideju da iskoristi veliko dvorište na svom salašu i tamo sagradi 100 boksova za pse.

- Nataša je prije mjesec dana došla na ideju da otvori azil za pse, kada je udomila jednog napuštenog psa starog svega nekoliko nedelja. Kada ga je odvela kod veterinara kako bi ga izliječila od rahitisa i kada joj je veterinar rekao da bi pas uginuo da ga nije dovela, Nataša je odlučila da na svom salašu sagradi azila kako bi mogla da udomi bar dio napuštenih pasa. Odmah je kupila materijal i uskoro bi trebalo da otpočne gradnja - govori dobro obaviješten izvor.

natasa

Nataša Bekvalac

Kako saznaje Alo, u toj odluci podržala je cijela porodica, a najsrećnija je bila njena ćerka Hana, koja obožava životinje. Jedini problem za sada stvara činjenica da je zemljište na kojem je planirano da azil bude sagrađen obradivo te da prijeti opasnost da gradske vlasti ne izdaju dozvolu. Ipak, kako izvor navodi, Nataša sumnja da do toga može da dođe, budući da ona ne obrađuje zemlju, a gradu je azil neophodan.

Kako bi provjerili navode redakcija portalo Alo je pozvala pjevačicu, ali se ona nije javljala na telefon.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.