Rijaliti zvijezda se objesila?
Simona Betl

U plakaru

Rijaliti zvijezda se objesila?

Američka glumica i pjevačica Simona Betl (25), poznata kao članica sastava GRL i učesnica u takmičenju “X Faktor”, juče je pronađena mrtva.

Kako javlja portal “tmz.com”, policija je nezvanično potvrdila da je ona pronađena obješena u plakaru u spavaćoj sobi svog doma, odnosno da je izvršila samoubistvo.

Ipak, uzrok smrti neće biti saopšten dok se ne obavi autopsija. Tužnu vijest potvrdili njeni prijatelji, među kojima je i glumica Tejlor Pejdž.

- Ona je bila jedna od najljubaznijih, najljepših, ludački talentovanih, vrijednih i opuštenih žena koje sam upoznala, i više nije dio ove faze života. Simona, uvijek ćeš biti moje srce, kao što si uvijek i bila. Hvala ti što si dijelila svoju ljubav, svjetlost i talente sa svijetom. Mi te volimo - napisala je Tejlor na Instagramu, a prenosi Alo.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.