Popularni turski glumac Ezel u oktobru ponovo pred sudom
Kenan Imirzalioglu

Optužen za dilovanje droge

Popularni turski glumac Ezel u oktobru ponovo pred sudom

Još jedno u nizu suđenja turskom glumcu Kenanu Imirzaliogluu (40), koji je optužen za dilovanje drogom, zakazano je za oktobar. Glumac će pred sudiju otići pravo sa seta.

On ne može da dočeka dan kada će se suđenje završiti, a već godinu dana, otkako je priveden, tvrdi da je nevin i da s prodajom narkotika nema ništa.
- Jedva čekam da se ovaj cirkus završi. Sudovi su mi obilježili karijeru i život. Poslije svega želim ulogu u komediji. Treba mi promjena i malo smijeha - izjavio je Kenan, koga su gledaoci  zavoljeli kao Ezela u istoimenoj krimi seriji, prenosi Alo.rs.

Inače, osim porodice, podršku u životnoj drami glumcu je pružila i koleginica Berguzar Korel, partnerka u seriji Karadai.
Ezela je, zajedno sa još nekoliko kolega, policija uhapsila prošle godine dok je bio na godišnjem odmoru u porodičnom domu daleko od Istambula.
Taj skandal nije potresao samo Tursku, već i ostale zemlje u kojima se njihove serije prikazuju.

Optužen je za dilovanje i konzumiranje droge, što on negira. Tada je završio snimanje druge sezone serije Karadai. Glumac je neko vrijeme bio u pritvoru kako ne bi uticao na svjedoke, a sudija mu je zabranio da napušta Tursku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.