Stojketova bivša se udaje?
Dejana Živković

Dejana Živković

Stojketova bivša se udaje?

Dejana Živković, bivša djevojka golmana Vladimira Stojkovića trebalo bi uskoro da se uda, piše Pulsonline.rs. Zanimljivo je da je njen bivši dečko prije samo nekoliko dana objavio da sa svojom novom izabranicom Valentinom ima jako "ozbiljne planove".

Dejana, koja je poslije veze sa Vladimirom bila u ljubavi sa Vladom Mandićem, ovih dana intenzivno boravi u Crnoj Gori. Ona navodno uživa u ljubavi sa novim dečkom u Kotoru, a veza je vrlo ozbiljna.

- Najviše vremena provode u Kotoru i Podgorici. Prija joj njihov mentalitet, a nedavno je upoznala i njegove roditelje zbog čega je bila presrećna. Ovih dana sve češće razgovaraju i o odlasku pred oltar, ali prijateljima i porodici još uvijek nisu ništa rekli dok ne budu sasvim sigurni gdje bi svadba mogla da bude održana - rekao je za Pulsonline.rs izvor blizak  manekenki, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.