Karleuša ima novu frizuru (FOTO)
Jelena Karleuša

Jeste li primijetili?

Karleuša ima novu frizuru (FOTO)

Jelena Karleuša je predstavila svoj novi imidž, a njeni fanovi su oduševljeni slikom na kojoj pozira sa kraćom kosom. E sad, pitanje je da li im se sviđa frizura ili pjevačicina kratka čipkana haljina...

Naime, pjevačica je odlučila da malo promijeni frizuru, pa je uz komentar: “Kratka kosa, baš me briga”, objavila fotografiju na kojoj pozira u čipkanoj providnoj haljini i tako predstavila novi imidž.

jelena1

Doduše, nismo sigurni koliko je ljudi, pored njenih oblina koje se naziru ispod čipke, uspjelo da primijeti i kraću kosu, ali Jelena je ponovo privukla pažnju i dobila pohvale vatrenih fanova, prenosi telegraf.

Još kada bi obradovala svoje fanove i promovisala neku novu pjesmu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.