Majli Sajrus u toplesu (FOTO)
Majli Sajrus

Izazovna

Majli Sajrus u toplesu (FOTO)

Nadamo se da dizajner Aleksandar Vang šalio kada je svoju veliku njujoršku žurku nazvao "tajnim" jer o njemu danas pišu svi svjetski mediji.

U svakom slučaju, čak i ako je postojala minimalna doza tajnovitosti, to je postalo nemoguće u trenutku kada je na njega stigla Majli Sajrus koja za ovu priliku nije obukla majicu već je samo ukrasima pokrila bradavice.

majli2

Pjevačica je cijelu noć provela u napijanju, snimala selfije, urlala, plazila jezik, objavljivala fotke na Instagramu.

majli3

Za kraj je zaključila da je ovo bila "najbolja noć ikad", a oni koji su se tamo zatekli tvrde da je "umirala za malo pažnje". Ljubomorni komentari neimenovanih izvora na stranu, pažnju je itekako dobila. Kao i obično.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.