Orlando Blum snima peti dio
Orlando Blum

„Mrtva usta ne govore“

Orlando Blum snima peti dio "Pirata s Kariba"

Glumac Orlando Blum (37) otkrio je da će se vjerovatno pridružiti Džoniju Depu i Džefriju Rašu na snimanju petog dijela filma „Pirati sa Kariba“ pod nazivom „Mrtva usta ne govore“.

Britanski glumac imao je zapažene uloge u prva tri dijela filma ove franšize, a nije glumio u četvrtom dijelu "Na čudnim plimama" snimljenom 2011. godine.

Holivudski srcelomac nagovijestio je da će glumiti u petom dijelu filma koji će se vjerovatno snimati u Australiji.

"Postoje svakakve diskusije vezane za ovu ulogu i ja sam otvoren za sve. Divno je iskustvo raditi sa Depom i režiserom Verbinskim", naveo je Blum.

On je takođe rekao da obožava da radi sa Depom i da je to jedan od razloga zbog čega je prihvatio ulogu u petom dijelu filma, prenosi Dailymail.

"Bio sam veliki fan Džonija Depa dok sam odrastao i kao glumac, smatram velikim poklonom to što sam mogao da ga gledam kako glumi", dodao je Blum.

Glumac, koji je upravo završio pozorišnu predstavu „Romeo u Julija“ na Brodveju, kaže da će njegova buduća pozorišna karijera zavisiti od toga gdje mu bude sin Flin (3).

"Moj sin će krenuti u školu u Kaliforniji tako da ću moći da nastupam u Los Anđelesu u pozorištu. Zbog njega neću moći da glumim u Londonu ili Njujorku", objašnjava holivudski srcelomac.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.