Dodik: Volim Mitra Mirića!
Milorad Dodik

Predsjednik RS zapjevao u emisiji

Dodik: Volim Mitra Mirića!

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, otkrio je da najviše voli numeru “Ne može nam niko ništa”, a koliko ga veseli pjesma Mitra Mirića pokazao je i u emisiji “Ćirilica”, kada je zapjevao uživo.

Naime, Milomir Marić ugostio je poznatog političara i pokušao je da gledaocima otkrije neke detalje iz Dodikovog života koji nisu poznati javnosti, pa ga je tako pitao i za omiljenu pjesmu. Milorad je rekao da voli Mitra Mirića i zapjevao: “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole”, zbog čega je u studiju dobio veliki aplauz.

- Baš volite pjesmu Mitra Mirića? - upitao je Marić, da bi mu predsjednik susjedne države rekao da tu numeru uvijek naručuje u kafani.

Redakcija portala Alo je pozvala Mitra Mirića da prokomentariše Dodikovu izjavu.
- Naravno da mi je drago što je zapjevao baš moju pjesmu. Ali tu numeru svi vole, i Dačić, nema ko je ne voli! Pa ta pjesma je bila himna mladoj reprezentaciji u fudbalu. Tvrdim da je to hit broj jedan i to znaju i moje kolege - rekao je za Alo Mitar Mirić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.