Ćerka Majkla Džeksona trudna u 16. godini?!
Paris Džekson

Ko je otac?

Ćerka Majkla Džeksona trudna u 16. godini?!

Tema broj jedan u američkim tabloidima je trač da je Paris Džekson (16), ćerka pokojnog Majkla Džeksona, navodno trudna, a ono što sve najviše zanima je ko je otac!

Glasine su se proširile kada je Paris viđena na večeri sa misterioznim muškarcem, a ono što je prisutnima zapalo za oko je bila činjenica da ona nije ni pokušavala da sakrije trudnički stomak. E, sad, priča se zasniva na prilično diskutabilnom svjedočenju slučajnih prolaznika, tako da bi je trebalo prihvatiti sa velikom rezervom.

Da podsjetimo, Paris koja se nakon očeve smrti 2009, borila sa teškom depresijom ,prošle godine, navodno je pokušala da se ubije, nakon čega je otišla na liječenje u Juti.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.