Antonio Banderas napustio Melani zbog mlađe žene?
Antonio Banderas i Melani Grifit

Glumica podnijela zahtjev za razvod braka

Antonio Banderas napustio Melani zbog mlađe žene?

Poznata glumica Melani Grifit podnijela je zahtjev za razvod braka 6. juna ove godine, a sada znamo da nije imala izbora. Kako pišu strani mediji, njen suprug, poznati glumac Antonio Banderas zaljubio se u drugu ženu…

Pedesetsedmogodišnja Melani je odlučila da napusti Banderasa jer je on kako navodi “Radar onalajn” već započeo vezu sa atraktivnom bankarkom iz Holandije, piše Super žena.

Inače, Antonio je prvi put sa uspješnom plavušom Nikol Kempel viđen u Kanu na filmskom festivalu. 

Antonio nije želio još uvijek da otkriva svoju novu vezu zbog brakorazvodne parnice jer Melani ima ozbiljnog advokata. Ipak u posljednje vrijeme provode mnogo vremena zajedno pa nisu mogli da prođu neprimijećeni. 

Neki izvori navode da su se Nikol i Antonio upoznali preko zajedničkih prijatelja i da je lijepa bankarka dosta mlađa od poznatog glumca, što će za njegovu bivšu suprugu sa kojom je bio 18 godina u braki biti veliki udarac, budući da je Melani od Banderasa starija tri godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.