Milena zbog Nemanje otkazala ušešće u TLZP!
Milena Ćeranić

Pjevačica ne želi da se sretne s bivšim dečkom

Milena zbog Nemanje otkazala ušešće u TLZP!

Milena Ćeranić je u posljednjem trenutku odustala od učešća u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ kada je čula da će se takmičiti i Nemanja Stevanović, sa kojim je svojevremeno bila u ljubavi. Kako “Alo!” saznaje, pjevačica je odlučila da odustane jer ne želi da se sreće sa Nemanjom, iako on ne gaji nikakve emocije prema njoj.

- Milena je bila oduševljena pozivom organizatora i jedva je čekala početak takmičenja, ali kada je čula da je svoje učešće potvrdio i Nemanja, istog trenutka je odustala. Jednostavno, ne želi da se sreće sa njim niti da ima bilo kakve dodirne tačke sa Stevanovićem. Odmah je pozvala organizatore i rekla da ima dosta zakazanih nastupa, zbog kojih neće moći da bude učesnik projekta. Iako joj je bilo krivo što otkazuje, Milena nije imala drugog rješenja - govori izvor „Alo!“.

Kako Alo saznaje, otkako je raskinula sa Stevanovićem, pjevačica izbjegava susrete s njim. Na sve načine se trudi da se mimoiđu, a kada se vide, samo se kratko pozdrave i nastavi svako svojim putem. Čak i u intervjuima izbjegava da odgovara na pitanja o njemu.

Kako bi provjerili navode redakcija portala Alo je pozvala Nemanju.
- Ne znam zašto bi ona odbijala učešće jer smo nas dvoje na „zdravo-zdravo“. Ni ja još ne znam hoću li učestvovati - rekao je Stevanović kada su ga pozvali.
Podsjećanja radi, Milena i Nemanja su bili u vezi dvije godine, a upoznali su se u šou programu „Zvijezde Granda“. Nakon učešća u rijalitiju „Farma“, raskinuli su, a zbog javnih klevetanja direktora „Granda“ izbačeni su iz te produkcije.

Milena i Nemanja već glumili zajedno

Prije tri godine, Ćeranićeva i Stevanović imali su priliku da glume zajedno, i to za potrebe Nemanjinog spota. Iako su već tad okončali vezu, bivši partneri su odglumili srećan par, a za potrebe snimanja ljubili su se i grlili. Međutim, u posljednjem trenutku je Nemanja te kadrove izbacio iz spota.
- Stavili smo tačku na naš odnos, kako poslovni, tako i privatni, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi bila u spotu. Mislim da je to dobro i za nju i za mene. U spotu su scene u kojima se grlimo i ljubimo - govorio je tada Nemanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.