Ćemo imao saobraćajnu nezgodu!
Ćemo

Pjevač se vraćao sa nastupa

Ćemo imao saobraćajnu nezgodu!

Amel Ćemal Ćemo je u ponedjeljak uveče doživio saobraćajnu nezgodu kada se sa kumom vraćao iz Sarajeva i od jakog udarca obojica su ugruvani, a automobil je skoro smrskan. Naime, kako Alo saznaje, Ćemo se kasno vraćao sa nastupa i u Kaknju mu je proklizao automobil, koji je skrenuo sa puta i sletio u jarak.

- Ćemo je vozio kola svog kuma, koji je sjedio na suvozačevom mjestu. U jednom momentu, kako je put bio klizav put od kiše, njemu je automobil proklizao i upao u jarak. Auto je dosta oštećen, ali su oni dobro. Imaju male ogrebotine i ugruvani su. Mještani Kaknja su izašli i pomogli im da izvuku kola i pozovu šlep-službu - rekao je izvor blizak pjevaču koji je potvrdio ovu priču.

- Tačno je da sam imao malu saobraćajnu nezgodu. Ja sam vozio kumov automobil, a on je sjedio pored mene. Bio je klizav put i ja sam izgubio kontrolu nad vozilom. Hvala bogu, samo smo ugruvani, ništa nam se nije desilo, a kola su oštećena, ali se mogu popraviti. Bitno je da smo nas dvojica dobro. Hvala što ste zvali - izjavio je Ćemo za Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.