Bivši muž Snežane Dakić konačno pokazao djevojku! (FOTO)
Vladimir Mikić i Jovana Miljković

Mikić na reviji sa ljepšom polovinom

Bivši muž Snežane Dakić konačno pokazao djevojku! (FOTO)

Vladimir Mikić, bivši muž Snežane Dakić, preksinoć je konačno prošetao novu djevojku Jovanu Miljković, zbog koje je i napustio voditeljku. Nakon devet godina braka, biznismen i Dakićeva stavili su tačku na ljubavnu vezu, jer se Vladimir zaljubio u znatno mlađu djevojku.

Iako je “Alo!” prvi objavio zajedničke fotografije sa ljetovanja na Mikonosu, Snežaninog bivšeg muža i zanosne crnke, on je tek poslije mjesec dana od tada odlučio i da je javno pokaže. Nekoliko minuta prije početka revije, Mikić i njegova nova izabranica su stigli ispred objekta gdje se manifestacija održavala i strpljivo, sa osmjehom na licu su ispozirali fotoreporterima, da bi se poslije toga smjestili u prvi red.

mikic1

Da su zaljubljeni, to su svi prisutni komentarisali, a Vladimir je na koktelu koji je održan nakon revije sve vrijeme vodio računa da li mu djevojka ima piće, palio joj cigaretu, a zatim, držeći se za ruke, napustili su objekat. Poljupce nisu razmjenjivali, možda smatraju da je još rano da se toliko opuste u javnosti.
Podsjećanja radi, Dakićeva je otkrila da je kriza u braku nastala kada se razboljela i tada je prestala da obraća pažnju na supruga, zbog čega je ostavila prostora drugoj djevojci da osvoji Mikićevo srce.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.