Princeza Dajana prijetila suparnici smrću?
Princeza Dajana

Kontroverzna tvrdnja

Princeza Dajana prijetila suparnici smrću?

Autorka Peni Džunior je na korak od objavljivanja biografije o princu Hariju u kojoj će doduše najmanje biti riječi o Hariju, a više o njegovoj pokojnoj majci princezi Dajani.

Prema navodima iz knjige, Dajana je toliko bila ljubomorna na svoju suparnicu, sadašnju suprugu princa Čarlsa, Kamili Parker Bouls da ju je noćima zvala telefonom i uznemiravala je, a jednom joj je čak, prema tvrdnjama autorke i prijetila smrću.

"Unajmila sam ljude koji ćete ubiti“, navodno je prema odlomcima iz knjige, princeza Dajana jednom prilikom poručila Kamili Parker.

"Napolju su u bašti. Pogledaj s prozora, jel ih vidiš“, navela je autorka navodne princezine riječi.

Peni navodi kako je Dajana vešto uspjela da u vrijeme razvoda od Čarlsa, njihova dva sina pridobije samo za sebe.

"Dajana se postavila kao jedina utjeha svojoj djeci. Niko nije mogao da zaštiti dječake od Dajaninih emocionalnih ekstrema“, rekla je autorka.

Na pitanje zašto baš sada objavljuje ove podatke, čak 17 godina nakon Dajanine smrti, autorka je rekla: "Činjenice su morale da budu iznesene jer su uticale na Harija duboko. Čovjek u kakvog je Hari izrastao je rezultat svih dešavanja koje su uticale na njegovo odrastanje“.

(rtcg)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.