Ovo su najseksipilniji parovi (FOTO)
Andželina Džoli i Bred Pit

Pogledajte

Ovo su najseksipilniji parovi (FOTO)

Većina poznatih svoje partnere mijenja brzinom svjetlosti.

U nastavku vam predstavljamo neke od najseksipilnijih parova na svijetu. Parove gdje je čuveno "ko je ljepši", vrlo diskutabilno.

SOFIJA VERGARA I DŽO MANGANIELO

Zajedno su tek nekoliko mjeseci, a već zaokupljuju pažnju medija. Ona je zgodna Latinka koja glumi u filmu “Modern Family” dok Džo glumi vukodlaka u seriji “True Blood”.

ADAM LEVIN I BEHATI PRINSLU

On je ove godine oženio Behati Prinslu koja je model “Victoria Secret”. On je rock zvijezda a ona manekenka, još jedno od nepisanih pravila.

NIK JANG I IGI AZALEA

Ljeto je zasigurno obilježeno pjesmom Igi "Fancy". Ona se trenutno zabavlja sa napadačem Los Anđeles Lejkersa Niki Jangom. Njih dvoje vole modu i da budu u centru medijske pažnje što ih čini jednim od najzgodnijih mladih parova trenutno.

NIKOL ŠERZINGER I LUIS HAMILTON

 U dugoj vezi je sa zgodnim britancem, vozaćem formule 1 Luisom Hamiltonom. Tokom godina par je raskidao i mirio se nekoliko puta ali uvijek pronađu način da se vrate jedno drugom.

DŽONI DEP I AMBER HARD

Džoni Dep trenutno je u vezi sa glumicom Amber Hard (28). Zabavljaju se od 2012 godine a priča se da su se skoro vjerili.

BREDLI KUPER I SUKI VOTERHAUS

Sumnja se da su se vjenčali, ali to je za sada ne potvrđena informacija. Bilo kako bilo izgledaju zaista sjajno.

RAJAN GOSLING I EVA MENDEZ

Par se navodno sreo na snimanju filma “The place beyond the pines” 2013 godine i od tada su zajedno. Eva sada nosi njihovo prvo dijete.

ŠANEL IMAN I ASAP ROKI

Njih dvoje su najmlađi par sa ove liste i posjeduju mladalačku energiju i jedinstven stil koji će ih dugo držati na ovakvim listama.

DEJVID I VIKTORIJA BEKAM

Oni su bez premca, Viktorija i Dejvid Bekam i u njihovim godinama ostavljaju sve bez daha! U braku su od 1999. godine.

IRINA ŠAJK I KRISTIJANO RONALDO

Ovaj par ima fanove kako kod muškaraca tako i kod žena. Spoj ljepote i atrakcije nikad nije bio vidljiviji.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.