Pogledajte šta je Karleuša radila u Parizu! (FOTO)
Jelena i Duško u Parizu

Ekskluzivno

Pogledajte šta je Karleuša radila u Parizu! (FOTO)

Jelena Karleuša posjetila je Grad svjetlosti i održala koncert u čuvenom pariskom klubu, koji je bio tijesan da primi sve njene fanove.

Foto: Privatna arhiva/Jelena Karleuša

Dan poslije, pridružile su joj se ćerke Atina i Nika koje su tog dana napunile pet, odnosno šest godina.

Foto: Privatna arhiva

Kao rođendanski poklon mame i tate, koji se pjevačici pridružio dan kasnije, zbog obaveza sa reprezentacijom i utakmice protiv Francuske, djevojčice su dobile provod u Diznilendu, nadomak Pariza.

Foto: Privatna arhiva

- Razmišljala sam šta bi bilo to što bi se razlikovalo od svih prethodnih rođendana naših ćerki. Diznilend je svakako mjesto koji želi da posjeti svako dijete, tako da smo Duško i ja odlučili da im ovaj rođendan ostane u nezaboravnom sjećanju. Diznilend je bukvalno predivna bajka na javi, a Atina i Nika su bile neizmjerno srećne. Nikad ih nisam vidjela tako uzbuđene. Duškov i moj životni prioritet je njihova sreća – kaže za Telegraf pjevačica i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Naravno, pored njih smo i mi uživali u nevjerovatnim Dizni avanturama i ludim vožnjama.Pored ovog zabavnog parka, naredne dane smo iskoristili za obilazak znamenitosti Pariza, šetnjama pored Sene, porodičnim ručkovima i večerama u nekom od najpoznatijih restorana. Mene je, po ko zna koji put, Luvr ostavio bez daha, kao i čuveni Ajfelov toranj, pored kog sam uradila i editorijal fotografija. Bili smo smješteni na samom Trokadero skveru, tako da smo bili u srcu Pariza. Ovo su momenti koji nama, kao porodici, puno znače, jer smo dosta razdvojeni zbog Duškovih i mojih poslovnih obaveza. Sve u svemu, doživjeli smo bajku, a Atina i Nika prelijepe uspomene – završava Džej Kej.

Foto: Privatna arhiva

(telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.