Mišo Kovač: Severina je zvijezda, ona Belons (Bijonse) ne radi ništa bolje od nje!
Mišo Kovač

Iskren

Mišo Kovač: Severina je zvijezda, ona Belons (Bijonse) ne radi ništa bolje od nje!

Popularni muzičar Mišo Kovač odgovorio je na pitanje da li je hrvatske estrade Severina ili Jelena Rozga. On je u ovom slučaju prednost dao Vučkovićevoj.

- Rozga se još ne može nazvati (kraljicom,prim.aut). Severina je još 1991. godine radila na svojoj karijeri. Ona je apsolutna zvijezda na području Balkana i zna napraviti scenu kao Amerikanka. Ne radi ona Belons (Bijonse, prim.aut) ili kako se zove ništa bolje od nje. Severina je prva osoba hrvatske estrade – rekao je Kovač gostujući u emisiji “Narodnog radija”,

On je dodao da je tamošnja estrada u lošoj situaciji.

- Naša (hrvatska, prim.aut) estrada u ovom je trenutku na dnu dna. Diskografija je mrtva. Kad neko nekog nazove pjevačem, onda ga je uvrijedio – naglasio je Mišo, a prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.