Milena Ćeranić zavela bivšeg dečka Ksenije Pajčin
Milena Ćeranić

Brzo zaboravila Dašića

Milena Ćeranić zavela bivšeg dečka Ksenije Pajčin

Milena Ćeranić nedavno je riješila da zauvijek stavi tačku na ljubavnu priču sa Vladimirom Dašićem, a kako “Alo!” saznaje, konkretan razlog za njihov razlaz nije samo to što se košarkaš vratio ženi, sa kojom ima i dijete, već pjevačicin novi dečko, koji je javnosti poznat po vezi sa Ksenijom Pajčin.

Naime, Ćeranićeva se već izvjesno vrijeme viđa sa bivšim fudbalerom Predragom Perišićem, koji se nekada zabavljao sa pokojnom denserkom.

- Milena je voljela Dašića, ali njihova veza je bila turbulentna i negdje joj je bilo jasno da on nikada neće ostaviti nevjenčanu suprugu Mariju. Dok se viđala sa košarkašem, pjevačica je uplovila u ljubavnu romansu sa Predragom, to se dogodilo prije nepunih godinu dana.

Vladimir je saznao za Novosađanina i posvađao se sa Milenom, zbog čega je ona riješila da napusti Crnogorca i bude samo sa Perišićem, koji važi za velikog zavodnika. Fudbaler i pjevačica upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, razmijenili su brojeve, čuli su se nekoliko dana i razmjenjivali poruke po cio dan, da bi se nakon toga i smuvali, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.