Nini Badrić umro tata!
Nina Badrić

Naše saučešće

Nini Badrić umro tata!

Pjevačica je nekoliko dana bila van sebe jer je ostala bez svog oslonca

Nina Badrić proživljava najteže trenutke u životu jer joj je umro otac Simo.
Kako pišu hrvatski mediji, ona je za svog tatu bila veoma vezana, a on je njoj bio najveći uzor u životu, ali i ozbiljan kritičar.

- Pjevačica je tužna i nekoliko dana je bila van sebe. Danima je plakala i nije se nikome javljala na telefon. Planirala je da se na neko vrijeme povuče iz javnosti dok se psihički ne oporavi, međutim ipak je shvatila da joj samoća ne bi donijela dobro. Kad bi bila zatvorena u stanu, stalno bi joj se vraćale uspomene i bilo bi joj još gore. Ovako se odmah bacila na posao i manje razmišlja o ružnim dešavanjima - priča pjevačicin prijatelj i dodaje da su joj kolege izjavile saučešće.

- Badrićeva je cijenjena na estradi i mnogi pjevači i pjevačice je poštuju. Svi su je odmah nazvali.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.