Poznati koji se međusobno ne podnose (FOTO)
Maraja Keri i Niki Minaž

Saznajte ko su oni

Poznati koji se međusobno ne podnose (FOTO)

I među slavnima ima nekih varnica koje ne mogu prevazići.

Evo poznatih koji se ne podnose a gledali ste ih u zajedničkim ostvarenjima.

1) ŠENON DOERTI I ALISA MILANO

http://www1.pictures.zimbio.com/mp/s2pIoCgU5Ool.jpg

Šenon Doerti prati reputacija da je teška za saradnju, pa nije iznenađenje što Alisa Milano odbija da ponovo radi sa njom. Šenon je otpuštena iz serije „Čari“ i od tada se pretpostavlja da je razlog to što se nije slagala sa svojom koleginicom.

2) KEVIN SMIT I BRUS VILIS

http://cdn.3news.co.nz/3news/AM/0-Articles/195713/smithwillis_reuters.jpg?width=700

Kevin Smit i Brus Vilis su na ratnoj nozi i ne mogu da podnesu jedan drugog. Njih dvojica su zajedno radili na filmu „Cop Out“ i tokom snimanja je stalno bila vidljiva netrpeljivost između njih.

3) NIK NOLTI I DŽULIJA ROBERTS

http://images.24ur.com/media/images/600xX/Apr2014/61416460.jpg?f448

Džulija je rekla da je on „potpuno odvratan“, a Nik da ona „nije dobra osoba“. Do danas nisu izgladili odnose.

4) VILIJAM BOLDVIN I ŠERON STOUN

http://www.moviestillsdb.com/media/pictures/m/6e/6ecb244f9b108941a8dfc9da981d5dab.jpg

Vilijam Baldvin i Šeron Stoun zajedno su glumili u filmu „Sliver“. Iza kamera je bilo toliko tenzije među njima da je jednom prilikom Šeron Vilijama ujela za jezik toliko jako da nije mogao da priča kako treba nekoliko dana. Film nije dobro prošao, najvjerovatnije zbog nedostatka hemije između njih dvoje.

5) BIL MARI I LUSI LU

http://blu.stb.s-msn.com/i/6A/8AD7F2984E2A1129B1EB137606C2D.jpg

Bil i Lusi Lu su u svađi i to je bilo dovoljno da on ne bude angažovan za drugi dio Čarlijevih anđela. Bil je Lusi nazvao lošom glumicom pred svima i pritom pohvalio Dru Barimor i Kameron Dijaz.

6) DŽEJMS FRANKO I TAJRIS GIBSON

http://s2.glbimg.com/8mkMseumy_GbtOakaqrP20ggKeQ=/smart/e.glbimg.com/og/ed/f/original/2014/07/29/james_franco_tyrese_gibson.jpg

Tajris Gibson tvrdi da je Džejms Franko bio nepristojan na setu za film „Annapolis“, pošto ga je zaista udario tokom scene ljeta. Tajris je to shvatio lično i rekao je da „nikad više ne želi da radi sa njim i da je siguran da i on misli isto“. Džejms je od tada pokušavao da se izvini što je to uradio, ali mu Tajris izgleda nije oprostio.

7) MARAJA KERI I NIKI MINAŽ

http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201293/560.minaj.carey2.cm.10312.jpg

Nakon što je na internetu procurio video na kojem se njih dvije svađaju tokom audicije za američkog Idola, njihova prepucavanja u emisiji bilo je teško gledati. Ne djeluje kao da će ikad izgladiti ovo.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.