Pogledajte kako je Kluni dirljivo izjavio ljubav svojoj vjerenici! (VIDEO)
Amal Alamudin i Džordž Kluni

"Mnogo te volim, Amal"

Pogledajte kako je Kluni dirljivo izjavio ljubav svojoj vjerenici! (VIDEO)

Poznati holivudski glumac, Džordž Kluni, nedavno je svojoj budućoj supruzi uputio veoma dirljivu izjavu...

Uprkos skrivanju svoje veze u prošlosti, poznati glumac nije mogao da odoli tome da lijepoj advokatici, Amal Alamudin, javno izjavi ljubav. 

Na nedavno održanoj gala večeri u dobrotvorne svrhe, njegovo lice se zacrvenilo dok je izgovarao: „Samo bih želio da kažem svojoj budućoj supruzi Amal da je volim i da ne mogu da dočekam da postanem njen suprug“. Prema navodima svjedoka, glumac je cijelo veče proveo udvarajući se svojoj vjerenici. 

"Ona je u tom trenutku bila dirnuta i preplavljena osjećanjima, i gledali su jedno drugo kao da nema nikoga oko njih“, navodi drugi izvor. 

Kluni je nosio crno odijelo jednostavong kroja, a Amal predivnu dugu crnu haljinu od satena. 

Magazin "Us Weekly" navodi da će par razmijeniti bračne zavjete na današnji dan u Londonu, a velika proslava planira se za 27. Septembar u Veneciji. 

Pogledajte kako je Kluni dirljivo izjavio ljubav svojoj vjerenici.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.