Miroslav Ilić za vikend u Zagrebu
Miroslav Ilić

„Rujanfest“

Miroslav Ilić za vikend u Zagrebu

Legenda srpske narodne muzike nastupiće u nedjelju, 14. septembra na tradicionalnom „Rujanfestu“, gdje je pjevao i prošle godine

Legenda srpske narodne muzike Miroslav Ilić nastupiće u nedjelju, 14. septembra na tradicionalnom „Rujanfestu“ u Zagrebu, gdje je pjevao i prošle godine. Svoje najveće hitove Slavuj iz Mrčajevaca pjevaće uz pratnju orkestra Miše Mijatovića.

- Prošle godine je bilo odlično i očekujem da će takva atmosfera biti i sada - rekao je za naš list Ilić, jedan od najpopularnijih srpskih folk pjevača u Hrvatskoj. - Organizatori su me još prije pet mjeseci pozvali da opet nastupim i radujem se ponovnom susretu sa publikom na „Rujanfestu“.

Miroslav Ilić, koga ćemo od sutra uveče gledati u žiriju „Pinkovih zvijezda“, bio je prvi srpski folk pjevač koji je poslije raspada Jugoslavije pjevao u Hrvatskoj, prije 14 godina, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.