Ovu djevojku je Švajnštajger ostavio zbog Ane Ivanović
Sara Brandner

Zaljubio se u teniserku

Ovu djevojku je Švajnštajger ostavio zbog Ane Ivanović

Bastijan Švajnštajger je uživao u dugoj i naizgled srećnoj vezi, dok se na njegovom putu nije našla Ana Ivanović.

Djevojka koja je izvukla deblji kraj, a s kojom je kapiten reprezentacije svjetskog prvaka proveo čak sedam godina je njemačka manekenka Sara Brandner. 
Sara je rođena u Njemačkoj 12. decembra 1988. godine, a nekoliko puta je svrstavana u najljepše žene ove zemlje. Ona i Švajni, kako odmila nazivaju Bastijana, upoznali su se 2007. godine na jednom fudbalskom događaju, a vezu su započeli nedugo poslije susreta koji je bio slučajan, i to na Ibici. Tokom sedam godina veze, Sarina karijera se razvijala uporedo s munjevitim uspjehom njenog dečka. Živjela je na relaciji Minhen-Milano-Njujork, dok se prije nekoliko godina nije skrasila u Minhenu, pored sad već bivšeg dečka.

Javnost je očekivala da će ova veza biti krunisana brakom, naručito poslije trijumfa njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, ali do toga neće doći jer je jedna Srpkinja umiješala prste i tamne kose.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.