Riki Martin i Jan Torp u vezi?!
Riki Martin i Jan Torp

Ljubav cvjeta

Riki Martin i Jan Torp u vezi?!

Australijski mediji su pod oznakom hitno prenijeli spekulacije da su legendarni plivač Jan Torp (31) i pjevač Riki Martin (42) u vezi!

Spekulacije je pokrenuo voditelj Piter Ford postovima na društvenim mrežama u kojima je najavio da se plivač i pjevač pripremaju da otkriju istinu o svojoj ljubavi u jednom magazinu. Po mišljenu voditelja, Riki i Jan su postigli sporazum vrijedan 500.000 dolara za ekskluzivnu priču.

„Srećna vremena za Rikija Martina i Jana Torpsa, spremaju se da objave istinu o sebi“, napisao je voditelj u jednom tvitu.
Torp je u julu priznao da je gej u jednom intervjuu i tada je dobio podršku pjevača, kome je surogat majka rodila sinove blizance 2008, piše Alo portal.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.