On ima 57 godina, a ona 18 i u vezi su! (FOTO)
Stiven i Lajda

Šokantno

On ima 57 godina, a ona 18 i u vezi su! (FOTO)

On ima 57. godina a ona 18. On je glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Scarface", a ona Lajda Loudon,je ćerka bivšeg senatora države Misuri i konzervativne radio voditeljke. Iako je razlika u godinama između njih ogromna, Stiven i Lajda su momak i djevojka.

Da su godine samo broj potvrđuje ovaj nekonvencionalni par uslikan nakon zajedničkog ručka u Los Anđelesu. Stiven i Lajda prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na premijeri novog filma Vudija Alena "Magic in the Moonlight".

stiven1

Bauer iza sebe ima nekoliko brakova, a iz braka sa Melani Grifin ima sina koji je stariji od njegove izabranice punih 10. godina. Dok Lajda na svom Tviter profilu za sebe kaže da je "novinarka, voditeljka, od filmova, muzike, cigareta i espresa zavisnica."

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.