Lepi Mića prebijen u bašti kafića!
Lepi Mića

Dobio po nosu

Lepi Mića prebijen u bašti kafića!

Folker je verbalno provocirao izvjesnog Dragana Ninkovića Nina, koji se nakon toga fizički obračunao sa njim

Pjevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, prebijen je juče oko 14 časova u bašti jednog beogradskog kafića u Zmaj Jovinoj ulici. Prema riječima očevidaca, bivšeg farmera pretukao je Dragan Ninković, zvani Nino, koji se tri puta pojavio na Pinku kao podrška Ekremu Jevriću.

- Lepi Mića završio je u Urgentnom centru, gdje je dao izjavu da je pretučen. Tu su mu konstatovane teže tjelesne povrede. Razbijen mu je nos i ima tri kopče - otkriva izvor blizak pjevaču i dodaje:

- Svađa je počela bukvalno zbog neke gluposti. Njih dvojica su sjedeli u istom društvu i sporečkali su se zbog nečeg totalno nebitnog, a onda je Mića, kako samo on to umije, počeo da bocka dok skroz nije isprovocirao Dragana, koji se onda fizički obračunao sa njim - zaključuje sagovornik.

Redakcija portala Kurir je pozvala Lepog Miću, koji je preklinjao da ne pišu o incidentu.

- Odakle vam to? Ko vam je rekao? Kako je moguće da znate? Ma, ništa se nije desilo. Nemojte ništa da pišete! Jedan lik me je jednom udario dok smo sjedeli, i to je to. Ja sam dobro. Nemojte ništa da pišete da mi ne pravite probleme, moli vas Mića!

Inače, folker je i tokom rijalitija „Farma“ gledaocima zapao za oko kao prznica i kavgadžija. On je volio da provocira ostale farmere i uvijek se raspravljao sa svima. Sva sreća pa je fizičko nasrtanje u šou-programu kažnjivo, te se niko nije usudio da krene na njega pesnicama.
U svakom slučaju, dugačak jezik skupo ga je koštao, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.