Sjutra crkveno vjenčanje Jovane i Željka
Željko i Jovana

Pjevač četvrti put u ulozi mladoženje

Sjutra crkveno vjenčanje Jovane i Željka

Dvadeset mjeseci pošto su na Maldivima izgovorili sudbonosno „da”, Jovana i Željko Joksimović vjenčaće se sjutra u jednoj beogradskoj crkvi i krstiti šestomjesečnog sina Kostu

Kompozitor i pjevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, vjenčaće se sjutra u jednoj beogradskoj crkvi i tom prilikom krstiti šestomjesečnog sina Kostu. Par će se zavjetovati jedno drugom pred Bogom, 20 mjeseci nakon što su na Maldivima izgovorili sudbonosno „da“.

Poslije vjenčanja i krštenja, biće upriličeno veselje za oko 200 zvanica u elitnom restoranu „Franš“, čija će bašta biti posebno dekorisana. Mladenci su se odlučili za švedski sto, na kome će se naći hladno predjelo, jagnjetina, prasetina, miješano meso, morski plodovi i sirevi. Svatovi će žeđ gasiti najskupljim vinima i žestokim pićima.

Inače, Joksimović će četvrti put biti u ulozi mladoženje - prvi put je to uradio sa školskom ljubavi Vesnom (sa kojom ima ćerku Minu), drugi put na Maldivima sa Jovanom, zatim malo poslije povratka sa Maldiva imao je građansko vjenčanje sa voditeljkom, a sada će sa njom sklopiti i crkveni brak, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.