Dunja Ilić se razvodi poslije dvije nedjelje braka!
Dunja Ilić

Nastavlja da šokira

Dunja Ilić se razvodi poslije dvije nedjelje braka!

Vjerujemo da će veće iznenađenje od toga što se pjevačica Dunja Ilić 30. avgusta udala, biti to što se ona nakon dvije nedjelje razvodi!

Dunja je danas na Fejsbuku objavila golišavu fotku iz kreveta, koju je naslovina sa “Ovako se započinje razvod”, dodajući zašto je odlučila da se razvede.

“Težak je osjećaj ponovo se buditi sam, ali još je teži osjećaj buditi se pored nekoga ko to nije zaslužio… Čitam komentare ova se razvodi i boli je ku*ac… Boli me duša! Ipak sam ja tog čoveka voljela dok nije došlo do momenta da više ne mogu da prepoznam u njemu osobu koju sam zavoljela… Mogla sam ostati u braku da bih ispunila kvotu, pa da bude da sam izdržala makar godinu dana, ali ja od sad pa nadalje hoću da mi bas svaki dan bude srećan i ovako je moralo da ispadne… Jbg…”, napisala je Dunja.

dunja1

Podsjećanja radi, prethodne dvije nedjelje, mogli smo da pročitamo dosta detalja o Dunjinom privatnom životu, od holivudske priče kako je upoznala svog, sada već bivšeg supruga, preko toga da su kupili plac i da grade kuću.

A mislili smo da je Kim Kardashian kraljica razvoda, kada se razvela od košarkaša Kris Humphriesa nakon 72 dana braka!

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.