Otac pjevačice: Naša Tanja ne liči na sebe!
Tanja Savić

O novom imidžu

Otac pjevačice: Naša Tanja ne liči na sebe!

Već nekoliko dana mediji bruje o novom imidžu Tanje Savić, koji je daleko izazovniji od onog koji je do sada imala, a njen tata Staniša kaže da to ne liči na nju, ali da vjerovatno mora da bude u trendu kako bi bila zapažena, piše Alo portal.

Nekadašnja zvijezda „Granda“ privukla je pažnju novom frizurom, ali i stajlingom, koji je prvo promovisala na jednom događaju na kojem se pojavila u providnoj crnoj haljini, a zatim i na snimanju spota dueta sa Darkom Lazićem u kojem Tanja nosi kožne helanke i uske korsete. Redakcija portala Alo je pozvala njene roditelje da prokomentarišu vidnu promjenu Savićeve.

- Tanja je moja i lijepa je kao lutka. U novinama sam vidio da se drugačije oblači i da je promijenila kosu. Nije to naša Tanja! Ali vjerovatno tako treba. Ne znam ja! Sve se tako oblače, pa mora i ona - kaže  Staniša, a na pitanje u kakvim je odnosima sa ćerkom i da li su riješili problem u vezi s imovinom, u žurbi je rekao:
- Dobro, dobro. Žena se više čuje s njom, one razgovaraju, ja radim. Dobro - izjavio je Savić i ljubazno poručio da mora da prekine jer je u gužvi.

Tanja: Da se ja pitam, drugačije bih izgledala!

Poznata pjevačica Tanja Savić izjavila je u jednoj emisiji da je imidž promijenila na nagovor saradnika, ali da se njenom mužu Dušanu mnogo više dopada sada kada je izazovnija.
- Ja da se pitam, ne bih se ovako oblačila, ali sam na nagovor saradnika pristala. Nije loše! Dušanu se dopada i on me uvijek forsira i nagovara da nosim miniće, dekolte, usko, on voli kada sam izazovna - priznala je pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.