Žerar Depardje pije 14 flaša vina dnevno!
Žerar Depardje

Kaže da nije alkoholičar

Žerar Depardje pije 14 flaša vina dnevno!

Francuski glumac Žerar Depardje (65) šokirao je sve kada je izjavio da je u stanju da popije nekoliko litara alkohola dnevno, od šampanjca do vodke, a da se ne napije!

Depardje, koji tvrdi da nije alkoholičar, navodi da pije kada mu je dosadno, i opisuje kako izgleda jedan njegov “podgrijani dan”.

- Oko 10 sati ujutru počinjem sa šampanjcem, zatim prelazim na crveno vino, pa onda ponovo šampanjac. Nakon toga popijem otprilike pola flaše “pastisa” (vrsta francuskog likera), potom ručam i uz jelo popijem dvije boce vina. A popodne, šampanjac, pivo, dovršim “pastis”… Uveče nastavljam sa vodkom i viskijem – rekao je Žerar Depardje koji je siguran da neće umrijeti u skorije vrijeme, jer, kako objašnjava, još ima mnogo energije, piše Telegraf.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.