Susret bivših ljubavnika na košarkaškoj utakmici
Rijana

Rijana i Kris Braun se sreli na utakmici

Susret bivših ljubavnika na košarkaškoj utakmici

Pop zvijezda Rihanna nedavno je sa svojim prijateljicama Carom Delavin i Melisom Forde iz prvog reda pratila humanitarnu košarkašku utakmicu u Njujorku, a među poznatim ličnostima koji su igrali meč bio je i reper Chris Brown.

Bivši partneri koji su posljednji put bili zajedno u proljeće tom prilikom nisu obraćali pažnju jedno na drugoga. Dvadesetpetogodišnji muzičar se trudio da bude što bolji na terenu, dok je Rihanna posmatrala meč ne obraćajući pažnju na njega, a istovremeno je izlazila u susret najmlađim fanovima i strpljivo se fotografisala sa njima.

Inače, Brown je nedavno obnovio vezu s manekenkom Karrueche Tran, sa kojom je i ranije bio zajedno, ali je njihov odnos ispunjen raskidima i ponovnim pomirenjima. Na svom profilu na Instagramu nedavno je napisao da bi želio da sa njom uskoro dobije i dijete.

Izvor: hellomagazin.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.