Paris Hilton kupila psa od 13 hiljada dolara
Gospodin Fantastični

Ljubav prema kućnim ljubimcima

Paris Hilton kupila psa od 13 hiljada dolara

Najpoznatija nasljednica na svijetu Paris Hilton, koja je poznata po svojoj ljubavi prema kućnim ljubimcima porodicu je proširila s novim kucom.

Maleni psić se zove Gospodin Fantastični i veliki je samo 6,35cm, s težinom od 330 grama važi za najmanjeg psa na svijetu. 

Kada je čula za ovog psa Paris je odmah poželjela da ima jednog te ga naručila iz specijalne odgajivačnice u Kanadi za 13 hiljada dolara. 

Preslatki pas je toliko malen da bukvalno može da joj stane u dlan. 

"Biće najvoljeniji pas na svijetu, jedva čekam da ga upoznam sa braćom i sestrama", napisala je Paris na svom Instagram profilu, prenosi Superzena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.