Kejti Holms postaje rediteljka
Kejti Holms

Novo zanimanje

Kejti Holms postaje rediteljka

Američka glumica Kejti Holms režira film o odnosu majke i kćerke "All We Had", objavio je časopis Variety.

Holms će i glumiti u tom filmu, temeljenom na noveli umjetnice En Vetervaks. To je priča o majci i kćerki tinejdžerici koje žive na ivici siromaštva. Glumica je kupila filmska prava za to djelo.

Holms je najpoznatija po ulogama u seriji "Dawson's Creek" i u filmu "Batman: Početak", ali i braku sa holivudskom zvijezdom Tomom Kruzom koji je završio razvodom prije dvije godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.