Seve : Daj djevojci prave cipele i ona može osvojiti svijet
Severina

Pohvalila se novim sandalicama

Seve : Daj djevojci prave cipele i ona može osvojiti svijet

Hrvatska pjevačica, uz rečenicu – komentar Merlin Monro, fanovima na Fejsbuku pohvalila se novim sandalicama poznatog italijanskog kreatora.

Nema žene koja ne voli cipele i ne uživa u njihovoj kupovini. Imuna nije ni Severina, koja se “ponovila” novim parom – božanstvenm jarkocrvenim sandalicama Emilio Pući.

Hrvatska pjevačica prošle je nedelje fanove obradovala fotkom u dugoj bijeloj majici, koju je nosila kao haljinu.Ovog puta ih je „častila” izdanjem u kostimiću nalik pidžami, tačkastog dezena i sandalicama – rimljankama poznatog italijanskog kreatora.

- Daj djevojci prave cipele i ona može osvojiti svijet - napisala je Severina ispod fotografije citat Marlin Monro.

Uslijedili su brojni pozitivni komentari. Nekima se dopao kompletić, nekima cipele, a bilo je onih kojima je najlepša – Seve. I to uz reči: "Ti to možeš i bosa".

severinac

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.