Novi udes Mister Bina
Rouen Etkinson (Mr. Bin)

Nepovrijeđen

Novi udes Mister Bina

Britanski komičar, Rouen Etkinson, koji je poznat i kao ljubitelj sportskih i klasičnih modela, slupao je još jedan automobil, ali ovog puta ne svojom krivicom.

Pedesetdevetogodišnji glumac, koji se proslavio ulogom Mister Bina u istoimenoj seriji, izgleda da nema sreće sa automobilima, pa nakon dva udesa u skupocjenom McLarenu F1, doživio je još jednu nezgodu. 

Etkinson je učestvovao u "Shelby Cup" trci klasičnih Fordovih modela na stazi u britanskom Gudvudu. 

On je vozio Ford Falcon Sprint iz 1964., kada je jedan od vozača koji se nalazio ispred izgubio kontrolu nad svojim automobilom i okrenuo sa na stazi. 

Prvo vozilo koje je naišlo na ispriječeni automobil uspjelo je da ga izbjegne, ali ne i Mister Bin koji je svojim Fordom udario direktno u njega. 

Na sreću, glumac je izašao iz slupanog automobila nepovrijeđen, a još se ne zna kolika je šteta načinjena na vozilu ovog puta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.