Koliko su Bred i Anđelina potrošili na kupovinu jahte
Anđelina Džoli i Bred Pit

Izvori otkrivaju

Koliko su Bred i Anđelina potrošili na kupovinu jahte

Par je potrošio 250 miliona funti za luksuznu jahtu. Izvori tvrde da planiraju da potroše još 200 miliona kako bi jahtu uredili po svojoj želji.

Kako britanski mediji navode, jahtu će izraditi poznati italijanski brodograditelj Cantieri Navali Rizzardi i biće obložena najskupljim drvetom i mramorom. 

Biće ugrađena i tehnologija koja ometa paparace u pokušaju fotografisanja jer digitalnim fotoaparatima onemogućava da se fokusiraju. 

Nakon tajnog vjenčanja u Francuskoj, par se nalazi na Malti gdje snima novi film. 

Kako se već nalaze na Malti, odlučili su da posjete i njihovu mornaricu. 

Anđelina je obišla luku i flotu, a nakon toga je glumica otišla i na obilazak arhipelaga, prenosi Blic. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.