Engleski plemić u kandžama droge
Princ Hari

Svi skandali princa Harija

Engleski plemić u kandžama droge

Princ Hari, koji će uskoro napuniti 30 godina, iza sebe ima zavidan broj skandala koji su tokom godina zadavali glavobolje kraljevskoj porodici.

Prva stvar koju je napravio sa 16 godina, bilo je korištenje marihuana, a tada njegov otac, princ Čarls poslao u kliniku za odvikavanje. 

To ga nije previše prestrašilo, jer je iz godine u godinu viđen kako u ranim jutarnjim satima baulja iz klubova, u najmanju ruku, pripit. 

U 20-oj godini je optužen da je napao fotografa ispred jednog kluba, a jedan od najvećih skandala bio je kada se Hari na maskenbalu pojavio u nacističkoj uniformi. Slika je naravno završila u novinama sa naslovom ”Hari je nacista” . On se brže bolje izvinio svima jer se baš te godine obilježavala 60-ta godišnjica oslobađanja Aušvica. 

Pravi skandal uslijedio 2012. godine kada je u jednom hotelu u Las Vegasu fotografisan sa takođe obnaženim djevojkama. Princ je svoje ponašanje tada opravdao previše stresnim životom u vojsci, a kraljevski dvor se još jednom izvinio za njegovo ponašanje.

Britanski mediji pišu da to što će napuniti 30. godina ne znači da će promijeniti baš sve svoje navike i odreći se baš svih poroka, čak šta više smatraju da će imati velikih povoda za pisanje. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.