Srpkinja proglašena za mis Evrope (FOTO)
Dijana Milojković

World Next Top Model 2014

Srpkinja proglašena za mis Evrope (FOTO)

Srpska misica Dijana Milojković na nedavno održanom takmičenju World Next Top Model 2014 u Bejrutu, ponijela je čak dvije titule - mis Evrope i mis sporta.

Ljepotica iz Ćuprije, koja je studirala dva fakulteta, na završnoj je godini farmacije, a već je završila master studije iz industrijsko-ekonomskog menadžmenta. Za Tracara.com Dijana otkriva da iz Libana nosi prelijepe uspomene.

dijanam1

- Prezadovoljna sam ostvarenim plasmanom. Dobiti nagradu za miss Evrope na internacionalnom takmičenju je velika čast. Potajno sam i priželjkivala titulu miss sporta, budući da se cio život bavim tenisom i plesom -  poručuje Dijana koja je u Bejrutu bila jedna od miljenica organizatora i takmičarki.

dijanam

Inače, Dijana je 2009. godine učestvovala na izboru za Miss Srbije, gdje je osvojila titulu Miss fotogeničnosti i plasirala se u top 5, osvojivši četvrto mjesto. Nakon nacionalnog kvalifikacionog takmičenja, Dijana je otputovala na Filipine, gdje se takmičila na izboru Miss Earth.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.