Dunja: Ja sam ku*va koja i dalje voli!
Dunja i Saša

Razvodi se poslije dvije nedelje braka

Dunja: Ja sam ku*va koja i dalje voli!

Pjevačica Dunja Ilić šokirala je javnost, jer je poslije mjesec dana zabavljanja odlučila da se uda za Sašu Grujića, a zatim je dodatno iznenadila kada je riješila da se razvede poslije samo dvije nedelje braka.

Odluku o razvodu je saopštila putem svog Fejsbuk profila, poslije čega je dobila brojne negativne komentare, pogotovo zbog slike koju je okačila na kojoj se vidi da leži u krevetu u brushalteru i gaćicama, a iznad fotografije je napisala: „Ovako se proslavlja razvod“. Kako bi zaustavila dalje komentare, zbog njene odluke da se razvede, Dunja se opet oglasila:

- Pošto sam ku*va, preljubnica, prevarant i tako dalje... Od momenta kad je počela priča o mom razvodu, evo jedne informacije. Svog bivšeg - sadašnjeg supruga je ta ku*va i prevarantkinja bez obzira na sve voljela, i dalje voli najviše na svijetu. Toliko! - napisala je Ilićeva.

 Sa druge strane Saša tvrdi da je u njihovom braku sve u najboljem redu.To su gluposti, Dunja i ja smo zajedno.

Probudili ste nas, evo moja supruga leži pored mene, srećni smo i zadovoljni. Statusi na Facebook-u ne znače ništa, Dunja se našalila, a otkad smo zajedno nijesmo imali krizu - rekao je Saša.

 

(Alo.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.