Milan Kalinić
Milan Kalinic i Ceca

"Pinkove zvezde"

Milan Kalinić "spustio" Cecu

Kao što je od ranije poznato, predsjednica žirija je Ceca Ražnatović dok je voditelj, svima dobro poznati, Milan Kalinić.

Već na startu je došlo do varnica između ove dvije poznate ličnosti tako što se Ceca našalila na Milanov račun pošto je on rekao kandidatima da će imati još dosta da napreduju. Ceca mu je na to dobacila da je i on na početku svoje karijere drugačije izgledao:

"Sjećam se, Milane, da si na početku karijere imao više kose",našalila se Ceca. Kalinić joj nije ostao dužan već je uzvratio: "Da ne kažem sada čega si ti više imala!"

Međutim, to nije sve, prozivke su se nastavile.

"Ti koristiš takmičare kako bi se sa nama prepucavao, to nije u redu", kazala je pjevačica, a voditelj je pokušao da se izvadi.

"Da li ja mogu da prođem dalje, u sljedeću emisiju, sa ovakvim cipelama?", upitao je Kalinić, a Ceca je samo prevrnula očima i odgovorila da će ona sljedeći put obuti papuče.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.