Vladimir Dašić opsjeda Natašu Bekvalac
Nataša Bekvalac

Košarkaš muva pjevačicu

Vladimir Dašić opsjeda Natašu Bekvalac

Vladimir Dašić već mjesec dana svojski se trudi da dođe do Nataše Bekvalac! Iako je za majku svog djeteta izabrao Mariju Kršikapu, prosječnu djevojku iz Crne Gore, Dašiću su očigledno bolna tačka pjevačice. Poslije raskida burne veze sa Milenom Ćeranić, košarkašu iz Crne Gore očigledno su porasli apetiti, pa je bacio oko na Natašu Bekvalac. Doduše, ovaj put je, košarkaškim žargonom rečeno, naišao na blok.

- Dok je bio na pripremama u Baru pre nekoliko nedjelja, Vladimir je pobjegao iz karantina kako bi došao na Natašin nastup. Od vlasnika diskoteke je zahtijevao da ga upozna sa njom, ali do upoznavanja nije došlo Natašinom odlukom. Čitavo veče pokušavao je da skrene pažnju na sebe, tako što joj je slao piće, ali je svaki njegov potez bio ignorisan. Ni to ga nije obeshrabrilo, pa je od kolege koji igra u Srbiji tražio da mu nabavi njen broj - govori dobro obaviješten izvor.

Kako Alo saznaje, Dašić je u osvajanje Nataše Bekvalac uključio i svog najboljeg prijatelja i provodadžiju sa estrade Danija Alibabića kako bi mu pomogao da dođe do atraktivne pjevačice, ali čak ni ovaj put nije uspio da mu pomogne. Bez obzira na sve okolnosti i na Natinu nezainteresovanost, Dašić je riješen da bude uporan dok ne dođe do Nate. Kako bi provjerili navode do kojih su došli, redakcija portala Alo je pozvala Dašića, koji se nije javljao na telefon, a i lijepa pjevačica je ostala nedostupna za komentar.

Podsjećanja radi, Vladimir Dašić poznat je u javnosti po romansi sa pjevačicom Milenom Ćeranić. U tom trenutku njegova nevjenčana supruga bila je u osmom mjesecu trudnoće. Ta veza okončana je ljetos kada je košarkaš odlučio da prekine kontakt sa Ćeranićevom i „vrati“ se ženi pošto su ih paparaci uslikali ispred njihovog ljubavnog gnijezda u Podgorici kako se ljube, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.