Glumac Petar Božović se oženio u 69. godini (VIDEO)
Petar Božović

Svaka čast!

Glumac Petar Božović se oženio u 69. godini (VIDEO)

Slavni glumac Petar Božović otkrio je da se oženio u 69. godini života. Na pitanje novinarke Ekskluziva da li i dalje uživa u romansi sa svojom emotivnom izabranicom Snežanom, legenda srpske kinematografije odgovorila je sljedeće:

- Još uvijek smo zajedno, i evo šta ću Vam reći. Pogledajte ovo (pokazujući prsten na šaci desne ruke). Ja sam se 13. (septembra) vjenčao sa Snežanom, a Vi ste prvi koji to znate – rekao je uz osmjeh Božović.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Detalje ceremonije vjenčanja kratko je opisao riječima.

- Elegantno, lijepo, uzak krug ljudi, kumovi, najbliži, i zdravo – naglasio je on, a na pitanje da li je burma promijenila nešto u njihovom odnosu, Božović je istakao:

- Razmišljao sam o tome…Nekako se osjećam drugačije. Osjećam kao da sam se ljudski dovršio kao čovjek. Zajedno smo u redu, mi smo odrasli ljudi, imamo djecu i sve… – rekao je proslavljeni glumac.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.