Šarić zakitio Radu sa 2.000 eura za četiri pjesme!
Rada Manojlović

Pjevačica na svadbi brata narko-bosa

Šarić zakitio Radu sa 2.000 eura za četiri pjesme!

Radmila Manojlović pojavila se kao specijalna gošća na svadbenom veselju Duška Šarića i njegove izabranice Nine Paskaš, koje su organizovali prošle nedjelje u Crnoj Gori.

Rada je tom prilikom nastupala bez honorara, ali je galantni brat uhapšenog narko-bosa Darka Šarića pjevačici za četiri pjesme dao 2.000 eura.

duskosaric

- Rada godinama pjeva na svim slavljima koje organizuje porodica Šarić. Ona je njihova omiljena pjevačica, a Darko i Nina vole sve njene pjesme. Posebno poštuju to što karijeru gradi bez skandala, a i profesionalno obavi svoj posao - kaže dobro obaviješteni izvor i nastavlja:
- Zbog toga što su Šarići dugi niz godina angažovali Radu da im pjeva na svim privatnim proslavama, pjevačica je odbila da uzme honorar za ovu priliku. Željela je da to bude njen svadbeni poklon mladencima i da na taj način zahvali za povjerenje koje su joj godinama ukazivali, prenosi Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.